Adószámunk: 18214992-1-42

Mit csinálunk pontosan?

JÓ PÉLDÁKAT GYŰJTÜNK ÉS TERJESZTÜNK - A páciensek történetei alapján keressük az egészségügy hétköznapi hőseit, az emberi gyógyítás mellett még mindig szenvedélyesen kiálló orvosokat, nővéreket, szakápolókat, szakembereket, akik készek a bürokráciával is szembeszállni, ha a betegeik érdekeiről van szó. PAF díjban részesítjük őket, bemutatjuk, példának állítjuk munkájukat.

TRÉNINGEKET ÉS KONFERENCIÁKAT SZERVEZÜNK – Készség- és attitűdformáló tréningeket és konferenciákat tartunk a PAF orvosokkal és szakemberekkel, ahol az érzékenyítés és a sajátélmény alapú tapasztalati tanulás játssza a főszerepet. Főbb témáink: kulturális másság kezelése (roma páciensek), orvos-beteg kommunikáció, szoptatás és stresszmentes koraszülött ellátás, állatasszisztált terápiák, palliatív ellátás, rossz hír közlése, emberi méltóság.

KÓRHÁZAKAT FEJLESZTÜNK – Kórházi osztályokat vagy akár teljes intézményeket fejlesztünk átfogóan szervezet- és vezetésfejlesztési módszerekkel, így az intézmény munkatársai jobban ki tudják használni erőforrásaikat, és jobban érzik magukat a munkahelyükön, hatékonyabban tudnak dolgozni. Ez pozitívan hat az intézmény szakmai és vezetési munkájára, szolgáltatási színvonalára és hangulatára.

 

Mire használnánk a Te 1%-odat?

Amennyiben egyetértesz céljainkkal, kérjük, ajánld fel adód 1%-át a PAF – Az emberibb egészségügyért Közhasznú Alapítványnak. A felajánlásokból a következő projekteket szeretnénk megvalósítani:

– 8-10 kétnapos PAF workshop megtartása,
– két egynapos PAF konferencia szervezése,
– A már folyamatban lévő kórházfejlesztési folyamataink (Uzsoki, Honvéd) továbbvitele és 2-3 újabb kórházfejlesztési folyamat elindítása.

 

 

Az alábbi fix összegű adománygombokkal tudja segíteni munkánkat: 

5000.- 10.000.- 20.000.-

 

e-max.it: your social media marketing partner


 Támogatóink: