.

WORKSHOPOK

A változás tanulható

...

.

KÓRHÁZFEJLESZTÉS

Visszaadjuk a gyógyítás szenvedélyét

...

.

MINŐSÍTÉS

Akikre büszkék lehetünk

...


Képzéseink

Őszinteség vészhelyzetben

Őszinteség vészhelyzetben

2018 febr. 28. - ápr. 1.

Interaktív, gyakorlatorientált, saját élményű műhelymunka.
Kétnapos workshopunkat ajánljuk orvosoknak, egészségügyi szakdolgozóknak, védőnőknek, pszichológusoknak, dúláknak, szociális munkásoknak, gyógypedagógusoknak, állatorvosoknak.

Miről szól a két nap?

• Nehéz helyzetben
A rossz hírt nem csak kapni, de elmondani is nagy teher lehet. Emiatt sokan kerülik a helyzetet, vagy empátia nélkül, tárgyiasítva közlik a beteggel vagy hozzátartozóval. Ha megfelelően kommunikálunk, ez megkönnyíti a pácienssel való további együttműködést.

• A páciens szükségletei
Akár beteg, akár hozzátartozó, akivel kapcsolatba kerülünk, mindenképpen őszinteségre van szüksége. Ehhez meg kell értenünk, hogy ő maga milyen lelkiállapotban van.

• Az orvos szükségletei
Több vizsgálat kimutatta, hogy az orvosok számára az egyik legnehezebb helyzet a rossz hír közlése. Megfelelő készségek elsajátításával sokat teszünk a saját lelki egészségünk fenntartásáért is, hiszen jelentősen csökken félelmünk, szorongásunk a hasonló helyzetektől/helyzetekben.

• Megosztjuk tapasztalatainkat
Szinte minden egészségügyben dolgozó, segítő foglalkozású került már olyan helyzetbe, hogy rossz hírt kellett közölnie, kísérnie kellett, ahogy a család megküzd a veszteséggel. A két nap során megosztjuk tapasztalatainkat, és megismerjük mások megoldásait.

• Személyes lehetőségek
Mi az, amit ön az intézményében a megismert modellből hasznosítani tud? Mit tehet ön a saját területén?

Esemény létrehozva

2017. szeptember 16.

Tags

orvosoknak, szakdolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak

 

Segítse munkánkat!

Dolgozzon velünk!
Ha tetszenek a céljaink, és úgy érzi, tudásával, tapasztalataival, energiájával, idejével hozzá tud járulni munkánkhoz, keressen minket!

Írjon nekünk!
Küldje el nekünk pozitív történetét, mert a pozitív visszajelzés tápláló energia. Várjuk mindazokat a történeteket, amelyek példát mutatnak az emberségesebb bánásmódra. Amennyiben történetet nem e-mailben szeretné elküldeni, akkor kérjük, hogy postai úton juttassa el hozzánk. A történet mellé írja le az orvos, az intézmény és az osztály nevét is, a borítékra pedig  „PAF – Az én történetem”. Postacímünk: 1037 Budapest, Montevideo utca 2/C.

Támogasson minket! 
Támogassa a PAF-ot adója 1 %-ával!  Adószámunk: 18214992-1-42
Bankszámlaszám: 10700244-66607027-51100005

Az adományozók jóvoltából az alapítványnak a jövőben lehetősége lesz arra, hogy különböző eszközökön és csatornákon keresztül támogassa az emberibb egészségügy kialakítását, az egészségügyi intézmények és dolgozók fejlesztését, illetve az egészségügyet igénybe vevő embereket.

 


 Támogatóink: