.

WORKSHOPOK

A változás tanulható

...

.

KÓRHÁZFEJLESZTÉS

Visszaadjuk a gyógyítás szenvedélyét

...

.

MINŐSÍTÉS

Akikre büszkék lehetünk

...


Képzéseink

Változáskezelés az egészségügyben

Változáskezelés az egészségügyben

szervezés alatt

Interaktív, gyakorlatorientált, saját élményű műhelymunka.
Kétnapos workshopunkat ajánljuk orvosoknak, egészségügyi szakdolgozóknak, védőnőknek, pszichológusoknak, dúláknak, szociális munkásoknak, gyógypedagógusoknak, gyógytornászoknak.

Miről szól a két nap?

Sokan szenvedünk attól, hogy, ugyan rengeteget tanulunk a képzéseken, biztosak is vagyunk a tudásunkban, de a környezetünk (munkahelyünk, családunk, az intézmények, amelyekkel kapcsolatban állunk) nem érti, mit akarunk, miért akarunk bizonyos dolgokon változtatni, és ellenáll a változás lehetőségének. Ezt nap, mint nap nehezen éljük meg. 

 

Pedig az, hogy változtassunk, tanulható.

 

„Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban” (Mahatma Gandhi)

 

Legyünk akár vezetők, akár beosztottak, az élet mindannyiunk számára változások sorozata. Lehetünk elszenvedői vagy aktív alakítói, ez csakis rajtunk múlik.

 

Tréningünk interaktív és gyakorlatorientált módon járja körbe a változás témáját esettanulmányokon és saját élményen alapuló helyzetgyakorlatokon keresztül. Egyaránt foglalkozunk a változás emberi (én és a változás, hogyan tudom motiválni magam és másokat a változások során), valamint technikai oldalával (hogyan tervezzem és szervezzem meg, valamint hogyan kommunikáljam a változást). 

Esemény létrehozva

2017. május 04.

Tags

orvosoknak, szakdolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak

 

Segítse munkánkat!

Dolgozzon velünk!
Ha tetszenek a céljaink, és úgy érzi, tudásával, tapasztalataival, energiájával, idejével hozzá tud járulni munkánkhoz, keressen minket!

Írjon nekünk!
Küldje el nekünk pozitív történetét, mert a pozitív visszajelzés tápláló energia. Várjuk mindazokat a történeteket, amelyek példát mutatnak az emberségesebb bánásmódra. Amennyiben történetet nem e-mailben szeretné elküldeni, akkor kérjük, hogy postai úton juttassa el hozzánk. A történet mellé írja le az orvos, az intézmény és az osztály nevét is, a borítékra pedig  „PAF – Az én történetem”. Postacímünk: 1037 Budapest, Montevideo utca 2/C.

Támogasson minket! 
Támogassa a PAF-ot adója 1 %-ával!  Adószámunk: 18214992-1-42
Bankszámlaszám: 10700244-66607027-51100005

Az adományozók jóvoltából az alapítványnak a jövőben lehetősége lesz arra, hogy különböző eszközökön és csatornákon keresztül támogassa az emberibb egészségügy kialakítását, az egészségügyi intézmények és dolgozók fejlesztését, illetve az egészségügyet igénybe vevő embereket.

 


 Támogatóink: