Egy csodálatos vakcináról

„Képzeljük el, hogy felfedeznek egy új vakcinát, amely évente egymillió vagy még több gyermek életét mentheti meg, ráadásul olcsó, biztonságos, szájon át adható, és nem igényel sem orvost, sem gyógyszertárat. Rögtön a közegészségügy első számú feladatává válna ezt a vakcinát mindenkihez eljuttatni. Pedig ilyen vakcina létezik: az anyatej. Ám most maga a szoptatás igényel orvoslást. Vagyis szakszerű segítség kell ahhoz, hogy az anyák önbizalmat nyerjenek, tudják, mi a teendő, és védve legyenek a káros gyakorlatoktól. Ha ez károsodott az idők folyamán vagy kiveszett a kultúrából, akkor az egészségügyi szolgáltatásnak kell a rendszert orvosolnia.”
(Lancet, 1994)

Most a szoptatás igényel orvoslást, és mi nagyon elkötelezetten segítünk. Ezért találtuk ki, és hívtuk életre a Szoptatástámogatás – kommunikáció workshopot!

A workshop szakmai trénere W. Ungváry Renáta laktációs szaktanácsadó, szakíró, öt könyv szerzője, négy gyermekes anya. Több sikeres tréning áll a háta mögött, valójában eddig az ő workshopjaira volt a legnagyobb kereslet.

A workshop kommunikációs trénere Sződy Judit, pszichológus, laktációs szaktanácsadó, négy gyermek édesanyja, öt éve dolgozik az Uzsoki Utcai Kórház szülészetén.

A helyszín sem rossz: az ország egyik legszebb kórházában fogadjuk a tréning résztvevőit. Az Uzsoki Utcai Kórház nagyelőadójába várjuk az érdeklődőket május 15-16-án reggel 9-re. 

A workshop egészségügyi szakdolgozók számára akkreditált, IBCLC címmel rendelkezők pedig  bőségesen szerezhetnek CERP-eket.

Részletek és regisztráció itt.

Minden érdeklődőt vár a PAF csapata!